Login

Mode winkel  Jansen-Noy in  Sevenum

Dit is een trappenhuis wat wij hebben mogen maken voor Jansen-Noy. De materialen die daar gebruikt zijn  massief eiken treden,Eiken parket , staalwerk, glas  en als extra element hebben we de balustrades gemaakt van stangen omkleed met Leer.Dit project hebben we samen uitgevoerd met  Verhaag parket  in Sevenum , en Janssen staalwerk uit grubbenvorst.

foto 1
foto 2
foto 3
foto 4
foto 5
foto 6
foto 7
foto 8

Winkel in Eindhoven

Dit zijn Eiken treden en stootborden die gemonteerd zijn op een stalen onderconstructie. De gebogen leuning is weer gemaakt op de stalen balustrades.

foto 1
foto 2
foto 3
foto 4

Podium trap in een school in Eindhoven. Dit is een betonnen trap die bekleed is met Eiken treden en stootborden. 1 treden bestaat uit 2 normale tredes en 2 normale optredes, hierdoor krijg je de zg podiumtrap. als accent zijn er zitkussen op gemaakt en zijn de stootborden voorzien van teksten.

foto 1
foto 2
foto 3
foto 4

Centraal trappenhuis in een schoolgebouw in Eindhoven

Dit zijn 2 staaltrappen die  bekleed zijn met  Eiken treden en stootborden. Ze zitten opgesloten tussen 2 wanden waarop een Eiken lijst is gemonteerd. Aan de zijkanten zijn Eiken plinten gemonteerd die zorgen ervoor dat de wanden tijdens het schoonmake minder beschadigd worden.

foto 1
foto 2
foto 3
foto 4

Winkel in Middelburg

Dit is een stalen trap waarop Eiken treden inclusief 2 stuks rubber antislipstrip gemonteerd zijn.

foto 1
foto 2
foto 3
foto 4

Trappenhuis in Eindhoven

Dit zijn 3 stalen trappen boven elkaar met tussenbordessen, bedoeld als nood trappenhuis. Deze stalen trappen zijn bekleed met Eiken treden inclusief 2x rubber antislipstrip en stootborden die 3 keer blank gelakt zijn.

foto 1
foto 2
foto 3
foto 4

Sonnemans Trappen
Kruisstraat 12
5768 RW Meijel
+31 (0)77 466 28 70
info@sonnemanstrappen.nl
www.sonnemanstrappen.nl

DISCLAIMER