Login

onze LIXSON TRAP   gepresenteert op de baumesse in Meerbusch.

Deze speciale trap is ontworpen door Frans Sonnemans, deze trap heeft een grondvorm van een ellips in een spiraal naar boven, waardoor je een zogenaamde helix krijgt. Dit heeft dan nog een dimensie meer als een ronde trap

de binnenzuil is volledig van  hardhout gemaakt,  de buitenzijde is ook volledig van hard hout, waarbij  we de treden en spijlen in het traphek van massief eiken gemaakt hebben. Deze open  trap heeft een strakke vorm, uitgevoerd in 2 kleuren, waarbij het eiken  geolied is. En de rest is wit geverfd met een witte leuning.

 

foto 1
foto 2
foto 3
foto 4
foto 5
foto 6

Ons  nieuwe concept  De Sonnemans Trap  deze is nu te zien bij ons in de showroom

ontworpen door  designer Willem van de Weert en gemaakt door Sonnemans Trappen.

Dit is een Eiken trap  behandeld met 2 kleuren olie. De balustrade is gemaakt met behulp van leer.

foto 1
foto 2
foto 3
foto 4
foto 5
foto 6
foto 7

Project in Nistelrode

Dit zijn 2 Eiken trappen die breder zijn als normaal, daarom zijn er dikkere treden en stootborden gebruikt. Een van de bijzonderheden hier is het gebruik van 3 kleuren in de trap. De treden, leuningen en balusters zijn verschillend van kleur wat een bijzondere uitstraling geeft.

foto 1
foto 2
foto 3
foto 4

Nieuwbouw woning in Nederweert,

Dit is een betontrap bekleed met marmeren treden en stootborden. Hierop hebben we een balustrade met smeedwerk spijlen en gebogen houten leuning gemonteerd. Het was belangrijk om tijdens het in meten ervoor te zorgen dat de leuning en spijlen in harmonie met de treden kwamen. De Eiken leuning is gerookt en daarna behandeld met een white wash olie.

foto 1
foto 2
foto 3
foto 4

Nieuwbouw woning in Meijel,

Dit is een rond gebogen trap waarbij de wand aan de binnenzijde ook volledig van hout gemaakt is. De trap staat volledig vrij van de muur en krijgt zijn sterkte uit deze wand. De bovenzijde van de wanden, de voorzijde van de tredes en de stootborden zijn afgewerkt met rvs. Terwijl de treden aan de bovenzijde ingelegd zijn met natuursteen korrels die overgaan in de vloer op de overloop.

foto 1
foto 2
foto 3
foto 4

Nieuwbouw woning in Mijnsherenland

Dit is een dichte Eiken trap, het bijzondere hieraan is dat de buitenzijde als ook de binnenzijde uitgevoerd is met een rondgebogen boom.
Hierop is een rondgebogen balustrade gemonteerd en een muurleuning die in de ronding van de muur loopt.

foto 1
foto 2
foto 3
foto 4

Nieuwbouw woning in Venray

Dit zijn 2 rechte betontrappen met de treden en stootborden in natuursteen. De principaal wilde een houten balustrade met een doorgaande leuning die doorloopt van het begin van de verdiepingstrap tot het einde van de zoldertrap.

foto 1
foto 2
foto 3
foto 4

Verbouwde boerderij woning in Steyl

Dit is een vrijdragende trap die alleen maar bestaat uit treden en een smeedwerk balustrade die door een smid gemaakt is. Het bijzondere hiervan is dat de treden elkaar dragen zonder verdere onderconstructie. Doordat de treden van massief hout zijn en een dikte hebben van 188 mm krijg je een dichte trap.

foto 1
foto 2
foto 3
foto 4

Sonnemans Trappen
Kruisstraat 12
5768 RW Meijel
+31 (0)77 466 28 70
info@sonnemanstrappen.nl
www.sonnemanstrappen.nl

DISCLAIMER