Login

Verbouwd woonhuis in Zwijndrecht.

Dit is een trap gemaakt van Notenhout bekleed met een loper. Het bijzondere aan deze hal is dat de lade- en hangkast geïntegreerd zijn in het ontwerp van de trap. Daarnaast hebben we in de trap de initialen van de klant gegraveerd.

foto 1
foto 2
foto 3
foto 4
foto 5
foto 6

Verbouwd woonhuis in Walbeck ( Duitsland ).

Dit is een open Eiken trap met bordes waarbij het begin van de trap is uitgevoerd met een rond gebogen binnenboom en de 1e trede  als bloktrede. De balustrade is uitgevoerd met gedraaide balusters.

foto 1
foto 2
foto 3
foto 4
foto 5

Nieuwbouw woning in Meijel.

2 Dichte Eiken trappen  met bordessen. Balusters zijn onze dwarsfrais balusters. De trap is donker gebeitst en blank afgelakt

foto 1
foto 2
foto 3
foto 4

Nieuwe boerderijstijl woning in Lieshout

Dichte Eiken trap uitgevoerd met dikke gedraaide balusters, aangepast aan een trap die de principaal in een oud pand had gezien.

foto 1
foto 2
foto 3
foto 4

Verbouwd kantoorpand in Eindhoven.

Witte trap met traploper, waarbij de detailering van voorzijde tredes, de balusters en leuningen zijn aangepast aan fotos van de oude trap. De beginspil is opgedikt en voorzien van inwendig freeswerk. Als finishing touch is er een mooie sierknop gemaakt.

foto 1
foto 2
foto 3
foto 4

Nieuwbouw woning te Meijel

Deze trap is gemaakt van Iroko hout en voorzien van smeedwerk spijlen. De binnenleuning uitgevoerd als een wrongstuk eindigt op een  smeedijzeren beginspil.

foto 1
foto 2
foto 3
foto 4

Sonnemans Trappen
Kruisstraat 12
5768 RW Meijel
+31 (0)77 466 28 70
info@sonnemanstrappen.nl
www.sonnemanstrappen.nl

DISCLAIMER