Hier staan allerlei trappen die in 2 kleuren uitgevoerd worden.
waarbij het houtsoort wat onder het wit zit vaak een ecologische hardhoutsoort is, terwijl de treden en soms ook de leuning in een specifieke houtsoort en speciefieke behandeling uitgevoerd wordt.

Login

Nieuwbouw woning in Nuenen,

Dichte trap met kuip- en wrongstukken. Ook de muurleuning is uitgevoerd met wrongstukken. Aan het begin van de trap is een mooie rond lopende bloktrede gecreëerd. Er is hier gekozen om geen beginspil te maken, de leuning krijgt door zijn vorm de sterkte.

foto 1
foto 2
foto 3
foto 4

Nieuwbouw woning in Helmond

Treden, spillen en leuning zijn gemaakt van rustiek Eiken en blank behandeld. De begintrede is in hardsteen uitgevoerd.

foto 1
foto 2
foto 3
foto 4

Nieuwbouw woning  in Melderslo.

Hier is gekozen om een 2 kleuren trap open uit te voeren. Alles in een strak model, dit geeft een rustig ruimtelijk effect. 

foto 1
foto 2
foto 3
foto 4

Nieuwbouw woning is Maasbree.

Dit zijn een dichte en een open trap met de treden uitgvoerd in Mahonie en blank gelakt. De balusters zijn smeedwerk spijlen gespoten met een matte antraciete lak.

foto 1
foto 2
foto 3
foto 4

Nieuwbouw woning in Oploo,

2 Dichte trappen waarbij de treden en leuning uitgevoerd zijn in Eiken behandeld met een donker bruine olie. De leuning loopt d.m.v. een wrongstuk om de  beginspil heen en gaat naadloos over in de leuning van het balustradehek op de 1e verdieping. De muurleuning is versierd met sierkrullen aan de uiteindes.

foto 1
foto 2
foto 3
foto 4

Nieuwbouw woning in Venlo.

Dit zijn 2 trappen in 2 kleuren die een strakke uitstraling hebben. De treden en stootborden lopen tot tegen de muur. Aan de binnenzijde is gekozen voor zg vaste wanden, deze zorgen voor de stevigheid en voor de veiligheid. Op deze wanden is een RVS leuning gemonteerd. Je ziet hier ook 2 kinderpoortjes die in de stijl van de trap gemaakt zijn.

foto 1
foto 2
foto 3
foto 4

Verbouwing in Wilnis,

Dit is een dichte trap die deze verbouwde boerderijwoning een frisse uitstraling geeft door gebruik te maken van 2 kleuren. De treden sierknoppen en leuning zijn van Eiken die geolied zijn. Alle leuningen zijn uit 2 delen opgebouwd waarvan het bovenste gedeelte in Eiken. De 1e trede is uitgevoerd als een strakke bloktrede.

foto 1
foto 2
foto 3
foto 4

Sonnemans Trappen
Kruisstraat 12
5768 RW Meijel
+31 (0)77 466 28 70
info@sonnemanstrappen.nl
www.sonnemanstrappen.nl

DISCLAIMER