Dit zijn vaak trappen waarbij de balustrade of een gedeelte hiervan in RVS uitgevoerd is. de basisconstructie van de trap blijft van hout. Aandachtspunt blijft altijd een stukje veiligheid dit  is afhankelijk of je het RVS vertikaal of horizontaal gebruikt., dit altijd in  overleg met de klant.

Login

Nieuwbouw woning in Venlo,

Beuken trap op kleur gebeitst en blank afgelakt.  De principaal heeft hier een mooie oplossing gevonden om onder de trap een garderobe te maken die afgescheiden is van de trap.

foto 1
foto 2
foto 3
foto 4

Nieuwbouw woning in Venray

Dit zijn 2 Mahonie trappen die donker gebeitst en blank gelakt zijn. Bij de bovenste trap zit de balustrade op de buitenboom wat een ruimtelijk effect heeft in het trappenhuis.

foto 1
foto 2
foto 2
foto 4

Nieuwbouw woning in Korschenbroich ( duitsland )

Dit is de zg Bolzentrap. Hierbij worden de treden aan de binnezijde gedragen door de leuning. De rvs spijlen fungeren als druk en trekstang om de treden te dragen, hierdoor heb je geen trapboom nodig. Deze oplossing wordt veelal in duitsland toegepast.

foto 1
foto 2
foto 3
foto 4

Verbouwing in Weert

Dit  is een Mahonie trap blank gelakt, De spijlen zijn uitgevoerd in rvs en de spillen zijn ingelegd met rvs . Hierdoor krijgen de spillen een bijzondere uitstraling.

foto 1
foto 2
foto 3
foto 4

Nieuwbouw woning in Venlo

Dit zijn 2 Beuken trappen, die zwart gebeits en blank gelakt zijn. Voor de veiligheid zijn de treden ingelegd met een geribbelde aluminium antislipstrip. Het bijzondere van deze hal is dat je links en rechts naar de 1e verdieping kunt, de beide trappen staan in spiegelbeeld tegenover elkaar.

foto 1
foto 2
foto 3
foto 4

Nieuwbouw woning in Hulst

Hier zijn de 2 Beuken trappen zwart gebeitst  en blank afgelakt. De principaal heeft er voor de gekozen om de balustrades volledige RVS uit te voeren.

foto 1
foto 2
foto 3
foto 4

Sonnemans Trappen
Kruisstraat 12
5768 RW Meijel
+31 (0)77 466 28 70
info@sonnemanstrappen.nl
www.sonnemanstrappen.nl

DISCLAIMER