Login

Nieuwbouw woning in Oploo

Dit is een volledig witte trap met grote smeedwerk spijlen die om en om gemonteerd zijn met een eenvoudige smeedwerk spijl. Aan de binnenzijde is de trap met een doorlopende leuning uitgevoerd, het zg kuip- en wrongstuk.

foto 1
foto 2
foto 3
foto 4

Nieuwbouw woning in Laar ( Weert )

Een open  Eiken trap behandeld met een blanke olie, de smeedwerk spijlen zijn antraciet mat gelakt.

foto 1
foto 2
foto 3
foto 4

Nieuwbouw woning in Sevenum

Een dichte witte trap met smeedwerk spijlen. Deze trap begint in de ronding van een ronde hal. Daarom is er hier gekozen om bij het begin van de trap enkele grotere ronde treden toe te passen en deze uit te voeren als blotredes.

foto 1
foto 2
foto 3
foto 4

Nieuwbouw woning  in Velden

Dit is een open Eiken trap, waarbij de buitenboom als een rond gebogen boom is uitgevoerd. Het Eiken is eerst gezandstraald daarna gerookt en met een witte olie behandeld.

foto 1
foto 2
foto 3
foto 4

Nieuwbouw woning in Velden

Dit is een open Eiken trap met onderkwart. Het Eiken is blank geoliëd en de smeedwerk spijlen zijn antraciet gelakt. De muurleuning is met een wrongstuk in een geheel uitgevoerd.

foto 1
foto 2
foto 3
foto 4

Verbouwd woonhuis in  Lottum

Dit is een Eiken trap die gedeeltelijk dicht en open is. Onder het bordes zit nl de ingang naar de kelder. Deze trap staat in de woonkamer, daarom is er voor gekozen om de buitenboom rond uit te voeren wat een ruimtelijker effect in de kamer geeft.

foto 1
foto 2
foto 3
foto 4

Aanpassing trappenhuis in Grubbenvorst

Hier kregen wij het verzoek om op bestaande trappen die in de woonkamer staan nieuwe balustrades te maken die beter aansluiten bij het interieur. Daarom is gekozen voor smeedwerk spijlen met een fijnere diameter, zodat het een geheel is.

 

foto 1
foto 2
foto 3
foto 4

Nieuwbouw woning in Kessel

Dit is een trappenhuis dat in samenspraak met principaal en binnenhuisarchitect ontworpen is. Deze trappen zijn volledig met vloerbedekking bekleed en de vakvulling is van staal gemaakt. De onderzijde van de trappen zijn  gestucadoort. In het binnenzijde van de trappen is een ovaal trappenoog gerealiseerd d.m.v. kuip- en wrongstukken.

foto 1
foto 2
foto 3
foto 4

Sonnemans Trappen
Kruisstraat 12
5768 RW Meijel
+31 (0)77 466 28 70
info@sonnemanstrappen.nl
www.sonnemanstrappen.nl

DISCLAIMER