Dit zijn trappen die vaak door ons 2 * wit gegrond worden, zodat de schilder meteen na het plaatsen de trap in de gewenste eindkleur af kan schilderen. Hier staan ook projecten in waarbij er gekozen is om een  traploper toe te passen.

Login

Verbouwde woning in Deurne

2 Trappen met tussenbordes uitgevoerd in hardhout en wit gelakt.Treden zijn voorzien van een loper. De balusters zijn onze dwarsfrais balusters. Er is gekozen om geen spillen toe te passen maar de leuning in het verstek door te laten lopen.

 

foto 1
foto 2
foto 3
foto 4

Nieuwbouw woning in Belfeld.

2 Hardhouten trappen met smeedwerk spijlen die wit gelakt zijn. De spil is uitgevoerd met een dubbele sierkop wat een mooie uitstraling geeft.

foto 1
foto 2
foto 3
foto 4

Herbouwde woning in Venray

De principaal wilde de oude stijl van de vroegere woning terugbrengen in de trapopgang. De trap is uitgevoerd met gedraaide balusters.

foto 1
foto 2
foto 3
foto 4

Nieuwbouw woning in Melderslo.

2 Dichte hardhouten trappen met de 1e trede als rechte bloktrede uitgevoerd. De balustrades op de trapbomen, 1e en de 2e verdieping uitgevoerd met gedraaide spillen en balusters.

foto 1
foto 2
foto 3
foto 4

Nieuwbouw woning in Helmond

2 Dichte witte trappen  met een traploper. De balusters zijn onze dwarsfrais balusters en de spillen zijn uitgevoerd met inwendig freeswerk en een mooie sierknop.

foto 1
foto 2
foto 3
foto 4

Nieuwbouw woning in Boxmeer.

Een mooie stijlvolle witte trap uitgevoerd met kuip- en wrongstukken. Hier hangt een kinderpoortje wat helemaal aangepast is aan de balustradehekken. De trap komt door de traploper en de glas in loodraam goed tot zijn recht.

foto 1
foto 2
foto 3
foto 4

Sonnemans Trappen
Kruisstraat 12
5768 RW Meijel
+31 (0)77 466 28 70
info@sonnemanstrappen.nl
www.sonnemanstrappen.nl

DISCLAIMER